Hotel Palace - otvorené
Hotel Branisko – otvorené
Hotel Palace Grand – otvorené
Reštaurácia Svišť - otvorené
Bezpečnosť a hygiena
Hostia
-
Dezinfekčný prostriedok na ruky vo všetkých priestoroch pre hostí
-
Časté čistenie a dezinfekcia všetkých verejných priestorov a priestorov pre zamestnancov
-
Rúška a respirátory je možné zakúpiť na recepcii hotela Palace
-
Rúška je potrebné nosiť v zmysle platnej vyhlášky SR
Zamestnanci -
Dezinfekčný prostriedok na ruky vo všetkých priestoroch pre personál
-
Časté čistenie a dezinfekcia vo všetkých priestoroch pre personál
Ďalšie informácie
-
Sociálna vzdialenosť vo všetkých oblastiach najmenej 2 metre
-
V interiéroch je nosenie rúška podmienené vyhláškou SR.
-
Na izbách nie je k dispozícii minibar
-
Na recepcii je možné si zakúpiť nápoje a sladkosti za prijateľné ceny
Strava a nápoje
-
Raňajky: bufetové - v čase od 7:00 do 9:30
-
Obed: menu – servírované v čase od 11:30 do 13:30 rozdelené na 2 smeny
- Večera: menu – servírované v čase od 17:00 do 19:30 rozdelené na 2 smeny
- Denný bar: otvorený
Kúpele, wellness a fitness
-
Relax zóna (bazén, kardio fitness a ricochet): otvorené len pre ubytovaných hostí
-
Liečebné procedúry: K dispozícii sú všetky procedúry
-
Medzi ležadlami si ponecháme sociálnu vzdialenosť 2 metre, s výnimkou rodín a ľudí, ktorí sú ubytovaní na tej istej izbe
-
Pri vchodoch do všetkých zariadení sme nainštalovali dezinfekčné prostriedky na ruky
Zaviazali sme sa poskytnúť Vám bezpečné prostredie! Preventívne a kontrolné opatrenia sú pre Vašu bezpečnosť.
Čo sme urobili a urobíme!
naša činnosť a opatrenia
-
Pravidelné školenie zamestnancov o zvýšených preventívnych opatreniach a nepretržitom monitorovaní implementácie
-
Všetky naše dezinfekčné a čistiace prostriedky pochádzajú od schválených dodávateľov
-
Všetci naši zamestnanci používajú v hoteloch tvárové rúška, v prípade potreby aj rukavice
-
Preskúmali sme naše interné procesy a operácie, aby sme minimalizovali interakciu medzi zamestnancami a hosťami
Čo od Vás očakávame!
pravidlá a odporúčania pre našich hostí
-
Rešpektujte všeobecné opatrenia týkajúce sa spoločenskej vzdialenosti medzi Vami a ostatnými hosťami a zamestnancami
-
Vezmite, prosím, na vedomie sociálne vzdialenosti na recepciách a v jedálni
-
Podľa spoločenských predpisov noste rúško / respirátor v interiéri za každých okolností
-
Ruky si pravidelne umyte a/alebo dezinfikujte
-
Pre zálohové platby odporúčame online platby alebo bankový prevod. Na platby na recepcii alebo v prijímacej kancelárii Vám odporúčame použiť bezkontaktnú platobnú kartu
-
Aby sme si udržali spoločenskú vzdialenosť, rozdelili sme si čas na obedy a večere. Pri príchode na pobyt si môžete vybrať požadovaný čas pre obedy a večere
Haly, recepcie a verejné priestory
-
Nainštalovali sme ručné dezinfektory pri hlavných vchodoch, vstupoch do jedální, vstupoch do zdravotníckych priestorov, kúpeľných a bazénových priestorov
-
Zabezpečujeme, aby boli všetky kľúčové karty dezinfikované pred a po odovzdaní
Izby
-
Aktualizovali sme naše postupy čistenia a odstránili sme predmety s vysokým rizikom kontaminácie a problémovej dezinfekcie. Brožúry na izbách sú pred príchod hosťa taktiež vydezinfikované
-
Čistíme izby každý druhý deň Vášho pobytu
-
Počas pobytu pravidelne vymieňame uteráky a posteľnú bielizeň. Ak však potrebujete výmenu, dajte nám vedieť. Urobíme to na požiadanie, počas Vašej neprítomnosti na izbe.
-
Po kontrole sa všetky miestnosti dezinfikujú aerosólovými dezinfekčnými prostriedkami. Ak je to možné, izba nebude k dispozícii najmenej 24 hodín
-
Diaľkové ovládanie televízora je dezinfikované
-
Všetky textílie používané na izbách nechávame prať, sušiť a žehliť pri vysokých teplotách, aby sme ich dezinfikovali
-
Pri praní našej bielizne používame profesionálne saponáty a dezinfekčné prostriedky podľa protokolu od nášho dodávateľa
-
Pravidelne čistíme a dezinfikujeme podlahu a haly pomocou aerosólových dezinfekčných prostriedkov
Jedáleň a kuchyňa
-
Aktualizovali sme všetky naše postupy týkajúce sa hygieny, čistenia a dezinfekcie, kontroly dodávateľov a prichádzajúceho tovaru
-
Všetky povrchy potrebné pri výrobe potravín sa dezinfikujú každú hodinu počas prevádzky
-
Servis jedál zabezpečujú naši zamestnanci so správnym bezpečnostným vybavením, v súlade so schváleným HACCP
-
Pri vchode do jedálne sme nainštalovali zariadenia na dezinfekciu rúk